תל אביב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/03/2013 | 20:02 | מאת: אבי

שלום לפני כ-5 שנים לקיתי בסרטן הערמונית וטופלת בברכיתרפיה בתוספת טיפול הורמונלי ו-25 הקרנות. כתוצאה אני נאלץ להשתין תכופות במיוחד בלילה.(כ-3 פעמים במשך הלילה) אני מטופל ב-SPAZMEX 30 מ"ג למעלה משנתיים ללא הועיל. ניסיתי גם טוביאס אך ללא שנוי בתוצאה. שאלתי -האם יש תרופה אשר עשויה לשפר את המצב? ואם לא, האם יש טעם להמשיך וליטול את ה-SPAZMEX שאינו מועיל? אני חושש להפסיק את התרופה מחשש שהמצב יהיה גרוע יותר.

28/03/2013 | 18:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אבי אם תפסיק את התרופות המצב בהחלט יכול להחמיר ישנם טיפולים נופסםי שיכולים לעזור , הזרקת בוטוס, ביופידבק ועוד עם זאת , חשוב שתעבור קודם בירור כדי לשלול שלא מדובר בבעיה אחרת (פרט לקרינה שקיבלת) בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה