איך כיצד למנוע ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/02/2013 | 23:13 | מאת: ח.א

אני חולי אבנים בכליות וסובל מכמה מחלות נוספות מחלת לב איסכמית יתר לחץ דם סוכרת היפרלבדמיה ועברתי שבץ מוחי לכן רציתי הערכות להתנהגות בריאותית והצעה לשיפור התנהגות זו ותציג לי בהערה אפשרויות טיפול מיטבית תודה .

26/02/2013 | 18:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, צריך לבצע איסוף שתן , כמו כן אם יש את הרכב האבן של אבנים שיצאו בעבר. לפי פרמטרים אלו צריך להתאים את הטיפול המניעתי באופן עקרוני ההמלצה היא שתיה מרובה וזאת לפי מגבלות לבביות. אתה צריך לשאול את הקרדיולוג שלך מה נפח שתיה מאקסימאלי שאתה יכול לשתות ביום

מנהלי פורום אורולוגיה