דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/01/2013 | 16:41 | מאת: שרה

ד.נ.! אני פונה אליך מתןך יאוש. מזה זמן רב אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן. בכל פעם מופיע חידק אחר ולפי רגישותו אני מקבלת אנטיביוטיקה. אני מאוד שומרת על ניקיוני, עשיתי u.s מס' פעמים והכל היה תקין. אני מכילה בתוכי את כל סוגי האנטיביוטיקות ללא תוצאות. מה עלי לעשות? אני תולה תקוות בתשובתך. בכבוד רב שרה

05/02/2013 | 14:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שרה, הפניה המיואשת שלך ותליית התקוות בתשובתי לצערי לא יעזרו לך. כדי לקבל טיפול טוב עלייך לפנות לאורולוג טוב שיבדוק אותך , יראה את תרביות השתן השונות, יפנה אותך לבדיקות מסוימות במידת הצורך. קיצורי דרך לא יעזרו, חבל שתמשיכי לחפש תשובות למכאובייך בפורמים. אני משער שכאשר תקראי את תשובתי בטח לא תהיה מרוצה אבל אני מקווה שתביני בסופו של דבר שזה לטובתך בברכה,

מנהלי פורום אורולוגיה