תכיפות במתן שתן ללא דלקת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/12/2012 | 18:58 | מאת: אירה

שלום רב ממש מיואשת עבר ולא יודעת מה לעשות. לפני שבוע התחלתי לסבול מתכיפות במתן שתן. ללא צריבה, דם או כל תסמין אחר. הרגשה של שלפוחית מלאה באופן קבוע. בדיקת שתן כללי ותרבית תקינות. בדיקת דם סוכר, תפקודי כליות וכל השער תקין. בכל זאת קיבלתי טיפול אנטיביוטי ללא הטבה. הולכת לשירותים כל כמה דקות ולא מרגישה הקלה. אני בת 29 בריאה בדרך כלל. שחלות פוליציסטיות, ללא ווסת בחצי שנה אחרונה. לפי בדיקת דם הורמונלית- אין ביוץ. מה זה יכול להיות? קראתי על דלקת שלפוחית כרונית, ועל זה שאין לזה מרפא, ממש נכנסתי לדיכאון. האם יכול להיות שזה כבר לא יעבור? תודה רבה

03/01/2013 | 08:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אירה, ראשית אל תתיאשי. במקרה שלך אני חושב שהאבחנה עדיין לא נקבעה. מקור התלונות יכולה להיות מדרכי השתן אך גם ממקומות אחרים ( גניקולוגי, דרכי עיכול, גב) רצוי שתפנה לבדיקה , לעיתים צריך לבצע הדמיה כדי לקדם את האבחנה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה