פוריות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/11/2012 | 10:54 | מאת: יובל

שלום , 1- כמה זמן כדאי לחכות בין בדיקת פוריות לבדיקת פוריות חזורת , האם 3 שבעות , 4 שבעות ? ארצה לדעת מה הזמן המבוקש. 2- בבדקית פריות התוצאה שלי , היא לפי מדד krhger stict criteria - שש אחוז . האם זה נמוך ? הבנתי שכן אבל שזה יותר נכון באשר ליכולת הזרע לתפקד בהפריות וכי מעל 4 במין רגיל יכול להיות גם בסדר. והאם ידוע לך על תופעה של שימוש בפרופסיה שמורדיה פוריות , ואם כן האם זה הפיך בהפסקת הכדור.

07/12/2012 | 11:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

צריך להמתין לפחות שלושה ימים בין בדיקה לבדיקה מעל 4% צורות תקינות נחשב לתקין. פרופסיה יכולה להוריד ספירת זרע , לאחר הפסקת התרופה בד"כ יש התאוששות של הזרע אך לוקח זמן לפעמים מספר חודשים

מנהלי פורום אורולוגיה