השתלת אשך / אשך תותב - מבקש המלצה וחווד דעת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/08/2012 | 12:53 | מאת: דרור

אני רוצה להשתיל אשך תותב מסיבות קוסמטיות . אבקש המלצה מגברים שעברו השתלה מוצלחת על רופאים ומרפאות .ואיך התחושה עם התותב , האם מרגישים בהבדל בין האשך המקורי לבין התותב ? כמו כן אם יש גברים שעברו ניתוח לא מוצלח בבקשה שתפו אותי במידע כדי שאדע מאלו רופאים ומרפאות להיזהר . ניתן לשלוח לי תשובה גם ב email: drord56@gmail@com תודה

21/08/2012 | 17:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דרור, יש הבדל באינדיקציות השונות להשתלת תותב. שונה הדבר אם מדובר בגבר שמעולם לא היה אשך בשק , אשך מנוון עקב תסביב של אשך או כריתת אשך עקב גידול שמייד משתילים את התותב. במקרים בהם שק האשכים קטן קיים קושי בזמן הניתוח ליצור ספייס מספיק גדול לאשך. לעיתים יש צורך בהשתלת תותב קטן יותר כדי שירחיב את שק האשכים ובעתיד אפשר להחליף אותו יש מספר חברות שמשווקות תותבים , רצוי להשתמש בתותב רך , בעבר היו תותבים קשים שהתחושה הייתה לא טבעית. אני מבקש שלא תשתמש בפורום לדלות אינפורמציה מאנשים אחרים , זה לא מטרת הפורום , כמו כן אני לא רוצה השמצה או הלל לרופאים ספציפים בפורום, מטרת הפורום לתת תשובות למטופלים ( כפי שנתתי לך) אתמול ביצעתי ניתוח השתלת תותב אבקש מהמטופל אם הוא מסכים ליצור איתך קשר בברכה ובהצלחה ד"ר עמוס נאמן

28/08/2019 | 23:32 | מאת: איל

הי, בני עבר ניתוח אשך תמיר שלא נקלט, הייתי שמח לדעת מתי כדאי להשתיל תותב כדי להרחיב את שק האשכים ?

01/02/2023 | 21:24 | מאת: אור

היי שלום עברתי תהליך דומה אשמח לקבל תובנות במייל [email protected]

מנהלי פורום אורולוגיה