פיפי משני חורים.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/07/2012 | 11:09 | מאת: אורן

שלום- בני בן תשעה חודשים והוא נשתין דרך שני חורים. הלכנו לרופא ששלח אותנו לעשות צילום. אבל??? הוא לא תיאר לנו שהתהליך קשה: נטילת אנטביוטיקה לפני ואחריי והחדרת קטטר. מאוד לא אהבתי את ההתיחסות שלו כשאר שאלתי אותו האם זה באמת הכרחי ולמה הוא לא תיאר זאת בפנינו כאשר הפנה אותנו לעשות את הצילום( חשבנו שזה רק צילום) ולכן החלטנו לדחות את הבדיקה ולהיוועץ המומחה אחר( כל זה מאתמול) נא דעתך בנושא- האם זוהי הדרך היחידה לבדיקה ואימות הבעיה?

01/08/2012 | 19:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , נדיר מאוד שיש השתנה משני פתחים. נפוץ יותר שיש שני חורים אך רק מאחד מהם יוצא שתן. אם אכן יש השתנה משני חורים עולה חשד לשופכה כפולה , במקירם אלו ציסטוגרפיה היא אחת הבדיקות שנהוג לבצע בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה