מספר בעיות שאולי קשורות ומקשות על איכות החיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2012 | 17:38 | מאת: הגר

סכרת מאוזנת מזה מספר שנים. סידן גבוה מאוד באיסוף שתן - מספר שנים כרגע 465. במשך שנתיים לקחתי בהמלצת אנדוקרינולוג - כדור דיזותיאזיד - אבל היוריק אסיד עלה מאוד אז הפסקתי. לפני כשנה אבן בכליה וחסימה של הכליה הייתי עם נפרוסטום במשך חודשיים בוצע ריסוק והנפרוסטום הוצא בעקבות דלקת. יש לי כאבים חזקים במותניים - באזור הכליות באים בהתקפים אבל די תמידיים, בדיקות השתן תקינות. במהלך היום כמעט ואינני משתינה, בלילה - התכיפות רבה - ארבע חמש פעמים. לשתן ריח לא נעים ויש לי תחושה שהוא סמיך וממש הרגשה של חוסר נוחות וצריבה . אשמח לחוות דעתך.

01/08/2012 | 18:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הגר, אני מתרשם שאת לא שותה מספיק במשך היום. יכול להיות שיש מקום לביצוע US

מנהלי פורום אורולוגיה