הוצאת הפרוסטטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/05/2012 | 12:07 | מאת: איוי מאייר

עקב פרוסטטה גדולה ללא סרטן שהוצאה בניתוח דרך הפין בבית חולים בילינסון ליפני שבועיים ומספר ימים אחריה הוצאה הקטטר לא יכולתי לתת שתן.הוכנס לי לשבוע קטטר בנוסף לשבוע והוצאה ליפני 4ימים.אני נותן שתן בכמות קטנה מאוד בתדירות גבוהה עם כאבים בפין כל פעם שהשתן יוצא ונותן כמעט כל שעה שתן.נראה לי שמשהןא אינו תקין.בבית החולים אומרים לי להמתין בסבלנות 5 שבועות לי קשה לקבל זאת עזור לי בבקשה בתשובה מספקת ותודה מראש הפלא שלי 0546986383

08/06/2012 | 08:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני מקווה שעד עכשיו כבר יש שיפור במצב. במקרים דומים לשלך יש לשלול דלקת בדרכי השתן. אם המצב ממשיך יש לוודא שלא נשארו חלקי ערמונית הגורמים לחסימה. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה