כריתת ציסטות באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/04/2012 | 12:05 | מאת: אנונימי

שלום יש לי בלוטות בשק האשכים כבר כמה שנים אך לא טיפלתי בזה הבלוטות לא מפריעות או מכאיבות לי אלא רק מציקות לי מבחינה אסתטית ותו לא ... הייתי אצל רופא כירורג בקופח בה אני מטפל ושם קיבלתי הפניה לכריתת ציסטות במסגרת אישפוז יום אורולוגי יצרתי קשר עם הביהח ושם קבעו לי תור לבדיקה אווגית לעוד שלושה חודשים (זאת אומרת שעד הניתוח יקח לי שנה...) ורציתי לדעת איך אני יכול לזרז את העניין והאם אפשר לבצע את הניתוח במרפאה פרטית ומהם העלויות ... תודה רבה

10/05/2012 | 17:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תפנה לאורולוג ליעוץ , לכל רופא יש הסדרים שונים ומחירים שונים

מנהלי פורום אורולוגיה