בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/04/2012 | 01:55 | מאת: ירון

בן 28, בגיל 11 עברתי ניתוח להורדת אשך טמיר, לדעתי הניתוח בוצע בגיל מאוחר,עקב חששותי שהניתוח בוצע בגיל מאוחר והיות שיש לי אשכים קטנים בוצע לי US אשכים הכל תקין בבדיקה אבל הודגש שאכן האשכים קטנים (2.5 סמ"ק) נשלחתי לבדיקת זרע ולא נמצא זרע, נשלחתי לבדיקות דם ולהלן התוצאות 5.49 Testosterone 16.59 LH FSH 27.7 Prolactin 661.9 אני מבין מהבדיקות שמצבי גרוע, האומנם ?

08/04/2012 | 14:52 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רמות טסטוסטרון נמוכות. אני לא יודע לגבי ערכי היחוס של פרולאקטין במעבדה בה ביצעת את הבדיקה. תפנה לאורולוג או רנדוקרינולוג

מנהלי פורום אורולוגיה