AVODART

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/03/2012 | 14:50 | מאת: חנה.כ

בעלי בן 65 עם ערמונית מוגדלת מאד. PSA היה 8.4 אך ירד ל5.2. נערכה ביופסיה בהרדמה מלאה והתשובה היתה תקינה. הרופא המליץ על אבודארט באופן קבוע. לאור קריאת מאמרים מסתבר שתופעות הלוואי- אין אונות וירידה בחשק המיני מרתיעים מאד. האם יש תרופה אחרת שיכולה לעשות את אותה פעולה?

26/03/2012 | 20:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, תרופה זו פועלת במנגנון שמעקב את האינזים שהופך את ההרומון טסטוסטרון לנגזרת פעילה יותר שלו. היום זו התרופה הכי נפוצה בארץ בקבוצה זו בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה