מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/02/2012 | 14:58 | מאת: אנדרה

שלום רב!אני בן 35. ליפני כמה חודשים היה לי מגע אורלי עם משהיא. בתקופה אחרונה היו לי קצת כאבים באשכים. טיפה שרף בזמן מתן שתן. היו כאבים גם בבתו תכתונה שהורגשו גם ברגליים למלה וגם באיזור הכליות. בנוסף ליפני כשבוע התחילו כאבים ברקטום כאילו העור סדוק שם. היום גיליתי שיש לי גם דם בזרע. עשיתי בדיקות דם ושתן לזיבה,כלמידיה,טריכומונז,עגבת ואיידס והכל שלילי. התור הקרוב לאורולוג די רחוק. והשאלה מה זה יכול להיות? תודה!

06/03/2012 | 17:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן ואין קשר כלל בין המגע שהיה לתלונות שאתה מדבר עלייהם יתכן שמדובר בדלקת של הערמונית בין שאר הדברים

מנהלי פורום אורולוגיה