ראשון לציון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/02/2012 | 18:47 | מאת: ראובן עינב

נשלחתי לבדיקה Semen culture 1007800 הנסיון שלי למתן זרע לצורך הבדיקה נכשל (לא נפלט זרע).אני מקבל תרופות קומדין כי יש לי מסתם מטרלי מלפני כ 13 שנה וגם אבודרט 0.5 mg . פרומניקס 0.4mg ורפרס 240 sr קרטיה .ישלי כאבים עזים בזמן יחסי מין זה החמיר מזה חצי שנה בוצעה בדיקה בחודש אפריל 2011 בוצעה בדיקה ציסטוסקופיה בדיקה פיסקלית תקינה .תוצאות בדיקת אוטה -סאונד תקין .בדיקה פתולוגית שתן 3 פעמים אין עדות לתאים ממאירים .אני בגיל 74 עודד ופעיל מה המצתכם .החשק המיני שלי בינוני ירוד בכל פעם שאני מקיים יסים מניים יש כאבים וצריבה בזמן פליטת זרע מתברר שאין זרע אלא תחושה של פליטה . מה ההמלצה שלכם. תודה עינב ראובןאבקש מתן מענה במייל שלי [email protected]

23/02/2012 | 22:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ככל הנראה האומניק גורם לכך. אפשר לבצע פרופיל הורמונאלי כדי לדעת מה רמות טסטוסטרון ,

29/12/2012 | 14:40 | מאת: יוסי

ד'ר עמוס שלום רב אני נוטל פרומניקס 1 ביום השאלה היא אחרי כמה זמן אני אמור להרגיש שיפור אם בכלל בתודה מראש

מנהלי פורום אורולוגיה