תכיפות גבוהה במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2011 | 14:29 | מאת: יי

שלום, מאובחן כסובל מ-OCD,מעי רגיז ושלפוחית רגיזה. גם אם אני לא שותה,אני חייב ללכת להטיל שתן כל כחצי שעה-שעה. הדבר הורס לי את איכות החיים. רופא המשפחה טוען שהכל נפשי,ואני מלא בתרופות שונות ומשונות,כאשר לבעיה האורולוגית אני לוקח טופרניל במינון של 75 מ"ג ביום. האם לדעתך המלומדת,יש אולי מקור אחר לבעיה? יש לציין,שהייתי מאושפז במחלקה אורולוגית,ולא מצאו שום ממצאים פתולוגיים. בתודה מראש.

17/09/2011 | 16:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רצוי שתפנה ליעוץ מסודר. יתכן ובדיקת אורודינמיקה שתקדם את האבחנה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה