נבידו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/08/2011 | 07:57 | מאת: רוני

לטיפול בחוסר הורמון טוסטסטרון הומלץ לי על שימוש בנבידו האם נמצא בסל בריאות? האם טווח השימוש הוא כל 3 חודשים? האם משפיע על תפקודי כבד? כיצד שומר על איזון ברמת טוסטסטרון להבדיל מזריקות טוסטסרון דיפו?

20/08/2011 | 12:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא נמצא בסלבקופת חולים כללית ועלות שלו גבוהה מאוד. לפי הפרסום של החברה הוא שומר על רמות T בתחום הטיפולי למשך 3 חודשים, מנסיוני לא כך הדבר ואני כמעט כבר לא רושם טיפול זה. תחת טיפול בטסטוסטרון צריך מעקב אחר תפקודי כבר,PSA ורמות המוגלובין בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה