בעיות זקפה ועקמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/06/2011 | 22:16 | מאת: angel

אני בן 36 עם עקמת בגב עברתי 2 ניתוחי וריקוצלה כרגע יש לי וריקוצלה בשני הצדדים הומלץ לי לבצע צינתור. האורולוג שלח אותי לאולטרסאונד ונמצא שאשך השמאלי קטן מהימיני ורך ויש בו ציסטה. זרימת דם פינאלית תקינה. בדיקות זרע תקינות אין בעיה בבלותת התריס יתכן נזק ראשוני אשכי. אין הפרעה הורמונלית משמעותית. אני מוטרד מאוד עדיין אינני נשוי ואני מתכוון להתחתן בקרוב לצערי איבר המין לא מגיע לזקפה מלאה לא מתקשה אחרי התלת השתן יש דליפת שתן. האם הבעיה בגב קשורה לבעיות שציינתי מה אתה ממליץ לעשות? חשוב לציין שיש לי עקמת בפין לצד שמאל איפה שעשו את הניתוח הוריקוצלה.

14/06/2011 | 12:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אתה מתאר מספר בעיות. יתכן וחלקן קשורות לגב , אך חלקן בוודאי אינן קשורות לבעיות הגב. רצוי שתפנה לאורולוג ליעוץ מסודר

מנהלי פורום אורולוגיה