פרוסטטיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/04/2009 | 01:39 | מאת: גיל

שלום רב. אני בן 38 שנים רבות אני סובל מפרוסטטיטיס כרוני. מספר פעמים פניתי לרופאים וטופלטי באנטיביוטיקות שונות אך המחלה תמיד חוזרת. בשנים האחרונות שמתי לב לירידה חדה בתיפקוד המיני שלי הכולל היעלמות זקפת בוקר קושי בהשגת זיקפה וזקפה לא יציבה. בחומרים שעיינתי בהם באינטרנט הבנתי שאין דעה חד משמעית האם יש קשר בין דלקת פרוסטטה ותיפקוד מיני. הייתי רוצה לקבל את חו"ד שלכם בנושא. בתודה מראש.

17/04/2009 | 09:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

דלקת כרונית של הערמונית זה בעצם "סל" של אבחנות. יש מספר סוגים: דלקת כרונית חיידקית , דלקת כרונית לא דלקתית לא חיידקית, סינסדרום כאב אגן כרוני ועוד. בהחלט ידוע על קשר בין חלק מהאבחנות האלו לאין אונות. יתרה מזה, חלק מהמקרים עם דלקת כרונית מתגלים רק לאחר שהמטופל פונה לאורולוג בתלונה של אין אונות. בברכה ד"ר עמוס נאמן

23/07/2009 | 14:32 | מאת: רועי

אני בחור צעיר בן24 שסובל במשך שנה מבעיות שקשורות לאיבר המין(גירוי בלתי פוסק לאורך השופכה המלווה בכאבים,דקירות בקצה איבר המין ללא הקלה החיים שלי פשוט הפכו להיות אומללים בין לילה אני פשוט אובד עצות...עשיתי את כל הבדיקות האפשריות עם זה ציסקוסקופיה תרביות שתן וזרע,לקחתי פעמיים קורס אנטביוטי במשך חודשיים ללא שום הטבה.... אני מיואש לגמרי התחלתי טיפול לפני חודשיים במסגרת רפואה סינית והמדקר אומר שהוא נתקל בבעיות כאלה בעבר והוא פתר אותם...אצלי ספציפית הוא טוען שהבעיה היא עצבית ולכן שום תרופה לא יכולה לעזור לי... מה עלי לעשות האם מישהו מכיר מקרה דומה שיכול ליעץ לי??.?

02/05/2019 | 12:34 | מאת: מרק

אין תשובה טובה לתת לך מלבד זה שאין פיתרון לדבר הזה.... צריך ללמוד לחיות עם זה... גם אני חיי עם הגזרה הזאת כבר שנה וגם אצלי זה קשור ליחסי מין לא מוגנים אבל לא התגלה שום חיידק או שום סיבה אוביקטיבית למחלה

מנהלי פורום אורולוגיה