אצירת שתן והכנסת קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/10/2020 | 14:41 | מאת: שיר

שלום דוקטור. אני בת 23, לפני שבועיים הגעתי למיון עם אצירת שתן, הוכנס קטטר ויצא 1200 מל לאחר ניסיון גמילה שלא צלח הכניסו שוב ויצא עוד 800. שחררו אותי לבית עם קטטר ל5 ימים. כשהוציאו אותו הצלחתי להטיל ממש קצת שתן אבל הייתי בטוחה שזה בגלל שהשלפוחית שלי הייתה ריקה. מאז, אני מצליחה לתת סופנטנית אבל הזרם חלש זה דורש מאמץ רב. יש לי מחר אולטראסאונד של דרכי שתן.. רציתי לדעת למה נשלחתי לאולטראסאונד אם נבדקתי במיון? אני ממש מפחדת להגיע למצב שיגידו לי שיש צורך להחזיר את הקטטר. האם אני צריכה לדאוג? האם יש דרך טיפול חוץ מהכנסת קטטר שוב?

יש צורך בבירור מקיף כולל בדיקת MRI של עמוד שדרה בדיקת ויטמין B12 ועוד

מנהלי פורום אורולוגיה