ציסטוסקופיה היום ­ ממצא גידולי סולידי מכסה את דופן השלפוחית השמאלית ע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/01/2020 | 06:38 | מאת: אסתר

שלום רב אבא שלי לאחר ניתוח להסרת גידול עבר לפני כ- 3 חודשים. בבדיקה היום אלה הממצאים ציסטוסקופיה ממצא גידולי סולידי מכסה את דופן השלפוחית השמאלית עדיין המטוריה לסירוגין. אודה על הסבר כי לא כל כך הבנתי מהמכתב. אבא בן 84 מתפקד לבדו צלול. עבר גם צינתור והחלפת מסתם TAVI כל זה לפני כ- 3 חודשים/ המליצו על ניתוח נוסף, אתמול הודיעו לי על צורך בקביעת תור לפני הקרנות. אולי בסוף החליטו על הקרנות ולא על ניתוח בתודה ובברכה

מדובר במקרה אורו אונקולוגי מורכב, קשה לדון בפורום ולתת סיוע ללא כל הפרטים וגם אז לא פשוט. לקביעת החלטה טיפולית חשוב לדעת GRADE AND STAGE אם אתם מבולבלים רצוי לגשת ליעוץ נוסף אצל אורולוג אונקולוג

מנהלי פורום אורולוגיה