צריכה לשירותים בלי הפסקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/01/2020 | 20:43 | מאת: אסנת

אני צריכה לשירותים כל הזמן!!!!הייתי אצל אורולוג, עשיתי בדיקת שתן, בדיקת דם, אולטרסאונד כליות ודרכי שתן (את דרכי השתן בקושי ראו, כי לא יכולתי לשתות הרבה ולהתאפק) ובדיקה גיניקולוגית. אמרו לי שהבדיקות תקינות. אני נוטלת כדור בטמיגה כמעט שבועיים והרופא הוסיף לפני כמה ימים גם טוביאז, ועדיין אין שיפור.האם מה שיש לי זה "שלפוחית רגיזה"? לפי מה שקראתי על תסמינים של "שלפוחית רגיזה", זה לא נראה בדיוק מה שיש לי. לא ראיתי שצריכים לשירותים באופן תמידי, אלא באופן פתאומי. כמו כן, ראיתי 2 בדיקות דם שיצאו מעבר לתחום הנורמה: NEUT- 61.8, LYM-26.3. כמו כן, יצא בדיקת שתן לU.UREALYTIC URIN,-PCR יצא חיובי, נתנו לי אנטיביוטיקה אופלודקס, שגם לא הועילה לתכיפות הגבוהה בשתן. האם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעשות או שזה בטוח "שלפוחית רגיזה", וצריך לחכות שהכדורים יעזרו?

אין שום דבר בטוח, שלפוחית רגיזה זה אבחנה של שלילה, לעיתים ציסטוסקופיה עוזרת לאבחנה ולטיפול

מנהלי פורום אורולוגיה