בעיות זיקפה ושפכה מהירה מאוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/12/2019 | 21:39 | מאת: קובי

בן 30, בריא בדרכ סובל מבעית שופכה מהירה(10 שניות, ולעיתים אפילו ללא החדירה) ולאחר מכן איבוד הזיקפה למשך כמה שעות עד שאני מסוגל לתפקד(בסיבוב השני אני מחזיק מעמד כ3 דקות) הרופאה הביאה לי נוגדי דיכאון SSRI (ציפרמיל 20 מ"ג, לוקח כל בוקר)שאמורים לגרום לעיכוב בשפיכה, וגם כדור בשם "תרים100" על מנת שתהייה לי זיקפה(לוקח כחצי שעה עד שעה לפני קיום היחסים) ועדיין לא מצליח לתפקד בדיקות דם תקינות כולל רמת טורסטורון. האם יש דרך נוספת? אולי הכדורים לא מתאימים? משהו אחר? אני כבר נואש ובת זוגתי עוד יותר.. אשמח לכל כיון אפשרי בבקשה.

09/12/2019 | 21:42 | מאת: קובי

כמו כן, שמתי לב לכך שאין לי זרימת שתן חזקה(ללא כאב) ותדירות ההתרוקנות שלי עולה. כמו כן, אין לי זקפת בוקר

יותר מתאים סרקוסט וסיאליס

מנהלי פורום אורולוגיה