טיפול פוקלי לסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2019 | 17:58 | מאת: דורי

לפני כשנתיים ביופסיה mri פיוזן ,גידול 8mm גליסון ,3+3 , רק בשמאל. בחרתי מעקב פעיל.לאחרונה ביופסיה בהרדמה כללית פיוז'ן.3+4 .4 5%עד 10%.מהגלילים. הוצע לי קריותרפיה,בבית חולים ציבורי. שאלות:1. לדעתך האם אפשר למשוך עוד במעקב פעיל? 2.האם בקריותרפיה המכשירים היום מאפשרים שליטה טובה על הגבולות ומניעת פגיעה באיכות החיים כולל עצבי הזיקפה? האם זה נכון שננונייף יותר בטוח ועדיף למניעת פגיעה בסביבה? אני יודע שאתה מתמחה בטיפול פוקלי לכן חשובה לי דעתך כמובן באופן לא מחייב .בעיקר האם באמת ננו עדיף על קריו או שזה אותו דבר ?אני מרגיש מעולה וחושש מנזק מהחלטה שגויה תודה רבה

קריוטרפיה זה טיפול יעיל ואפשרי במצבך, אין לנאנו נייף מספיק נסיון בכדי שנוכל להשוות ביניהם אך קריוטרפיה זה הטיפול הכי ותיק בתחום הפוקאלי

24/09/2019 | 00:03 | מאת: דורי

תודה על התשובה.האם אני צריך לברר את סוג הציוד?קראתי שבדור החדש יש שילוב של חימום ,כך שמחממים את האיזור שלא רוצים שיפגע? אולי אתה יודע מה יש בבלינסון?

מנהלי פורום אורולוגיה