שאלה לגבי בדיקת VLPP

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/09/2019 | 19:00 | מאת: יעלה

שלום, בת 65, עקב דליפת שתן בדחיפות ומאמץ הופניתי לייעוץ "להחלטה טרום ניתוחית, כולל VLPP". רציתי לברר לגבי בדיקת VLPP: 1. מה זו הבדיקה הזו? כיצד הבדיקה מבוצעת, ומה הבדיקה בודקת? 2. האם יש סיכונים/יכולים להיות סיבוכים עקב בדיקה זו, מה הסיכונים? 3. האם הבדיקה כוללת החדרת קטטר, ואם כן האם הוא יכול לגרום לפגיעה? 4. אני קצת חוששת מהבדיקה, ולכן אשמח לקבל עוד פרטים אודות הבדיקה. תודה מראש, יעלה

valsalva leak point preassure בודק לחץ בטני הגורם לבריחת שתן נעשה באמצעות בדיקת אורודינמיקה

מנהלי פורום אורולוגיה