מיפוי כליות mag3 בעקבות פיאלנופריטיס כרונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/08/2019 | 17:57 | מאת: תמרה34

שלום רב . בת 34 ברקע פיאלנופריטיס כרונית עם הצטלקויות דו צדדיות . בעקבות 2 אירועים שהובילו לאשפוזים נשלחתי לבצע מיפוי כליות מסוג mag3 להלן התוצאות : כיליה ימין - פינוי מעט איטי התרוקנות טובה לאחר פוסיד כיליה שמאל - כיליה הידרונפרוטית, פרפוזיה וריכוז ירודים מאד, פינוי מינימאלי ביותר לסיכום - כליה ימין עם תפקוד יחסי שמור . כיליה שמאל עם סימני הידרונפרוזיס , עם תפקוד ירוד ללא בעיה אורומכנית אציין כי אני סובלת מכאבים ואי נוחות במותן שמאל - האם התוצאות יכולות להסביר את הכאבים? כמו כן אשמח להסבר על הכתוב לעיל - תודה מראש

הכליה השמאלית נפוחה ולא מתפקדת היטב, יש לשלול מחלת אבנים משמאל

מנהלי פורום אורולוגיה