דלקת בשתן מזה 4 חודשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2019 | 22:02 | מאת: דנה

שלום, אני בת 38 ומזה 4 חודשים סובלת מדלקת בשתן וזה פעם ראשונה שיש לי דלקת בשתן, זה התחיל עם צריבה ממש ממש קליחה בזמן מתן שתן וצמרמורות בלי חום בחודש הראשון ורק בחודש השני התחיל להופיע לי חום. מבדיקה שעשיתי יצא חיידק בשם קלבסיאלה. קיבלתי עד עכשיו 4 סוגי אנטביוטיקה ואתמול התחלתי תחמישי... אחרי סיום כל אנטביוטיקה יום אחרי שאני מסיימת אני מפתחת חום 38.5 קור, צמרמורות, חולשה נוראית...  ואז מתחילה אנטיביוטיקה חדשה בתקווה שהפעם זה יעזור אבל לצערי... הייתי מאושפזת גם לפני שבועיים וקיבלתי אנטביוטיקה דרך הוריד וכשהשתחררתי קיבלתי המשך לשבועיים והייתי בטוחה שעבר לי אך לצערי עוד פעם פיתחתי חום וצמרמורות והרוםא רשם לי הפעם לפי דבריו אנטיביוטיקה חזקה יותר בשם ציפרודקס. אשמח לחוות דעת נוספת ומה עליי לעשות כדי להחלים מזה תודה

לוודא שיש תרבית שתן חיובית ולשלול סיבה לזיהום עיקש דוגמת אבן או תהליך בשלפוחית

מנהלי פורום אורולוגיה