צריבה בשתן עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/05/2019 | 22:52 | מאת: יקיר

בן 15. כבר 9 חודשים סובל מצריבה בשתן אורולוג נתן משחה ותרופה שלא עזרו קראתי קצת והבנתי שזה יכול להיות דלקת כרונית בערמונית, זה הגיוני בגיל כזה לסבול מזה? יש טעם ללכת שוב לרופא? תודה.

עלול להיות חלק מהבעיות אבל יש גם דברים אחרים, רצוי בירור מקיף אצל אורולוג כולל שתן לכללית ותרבית, PCR FOR STD

05/05/2019 | 14:47 | מאת: יקיר

נעשתה תרבית שתן, תקינה. גם אולטרסאונד כליות ושתן תקין. יש טעם pcr of std אם לא קוימו יחסי מין? כדאי לבקש אנטיביוטיקה? אולי זה יעזור? למרות שאין ממצא בבדיקת שתן?

מנהלי פורום אורולוגיה