כאבים במותן מעל לחודשיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/04/2019 | 01:38 | מאת: תומר

שלום דוקטור , אני סובל מכאב במותן שמאל שבא והולך כבר מעל חודשיים לפני כחודש עשיתי ct והנה התוצאות : "קיימת הידרונפרוזיס קשה משמאל ללא הידרואורטר. Upj stenosis במקום הראשון.". שלחו אותי לעשות בדיקת מיפוי כליה לפני כחודש אך עדיין לא עשיתי כי טסתי לחו"ל. היום עשיתי בדיקת אולטראסאונד ובדיקת שתן ובה מצאו כי יש לי אבנים קטנות בכליה השמאלית ובשתן שאריות של אבנים. (הבדיקה נעשתה בחו"ל ואני עדיין שוהה בחו"ל). האם עליי לחזור לארץ במיידי ולעבור את הבדיקה ששלחו אותי? או שהאבנים הן הסיבה להידרונפרוזיס הקשה ולכאבים במותן? ועליי רק לשתות 2 ליטר מים ביום על מנת שהבעיה תיפתר? תודה רבה רבה .

מים לא פותרים בעית אבנים או UPJ רצוי לבצע CT עם פאזה ללא חומר ניגוד ופאזה ארטיאלית בכדי להבין ביתר דיוק את המצב לאשורו

מנהלי פורום אורולוגיה