אבודרט או ניתוח מה עדיף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/02/2019 | 22:23 | מאת: דויד

האם דואדארט עדיף על ניתוח תוך שופכתי בכל מקרה כשאין חשד לממאירות? מה הסיכונים בניתוח כזה לעומת סיכוני התרופה? הזרם אצלי אובחן כחלש עם מהירות ממוצעת 3 שניות ומקסימלית 6 שניות ושארית שתן 124. התרגלתי למצב וזה לא מפריע לי במיוחד. בנוסף בן 75 סוכרתי שנים רבות. מתי אסור להמתין יותר עם ההחלטה?

דואודארט הינה תרופה בטוחה, סיכון קל לכאב בשדיים, אחוז מאד נמוך של אין אונות גם ניתוח יחסית בטוח עם סיכון להצרות בשופכה, דימום סביב הניתוח, ואין אונות בסיכון יחסית נמוך

מנהלי פורום אורולוגיה