שתן חלש ולא ברור מה הסביר האורולוג לאחר בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/01/2019 | 21:02 | מאת: אנונימי

היי תמיד היה לי שתן חלש וכזה שיוצא בכמה פעמים עם הפסקות במהלך הטלת השתן. לארחונה הוא נהיה יותר חלש (אני בין 40) עשיתי בדיקת US של דרכי השתן, אשכים ואזור הבטן ולא נמצא כלום למעט אולי שלפוחית טיפה מוגדלת לטענת האורולוג. הוא ביקש כרגע שאתחיל לקחת Alfuzosin אבל לא ברור לי ולא הצלחתי לקבל תשובה ברורה מה זה אומר אם זה אכן ישפר את המצב? זה אומר שבודאות אכן הבעיה עם ערמונית מוגדלת? האם אצטרך לקחת כל החיים? האם אפשר לקחת תרופה זו כל החיים? בנוסף עשיתי בדיקת לחץ שתן בהטלה לאסלת בדיקות ואכן רואים גלים גלית ולקחת 70 שניות להתקרונות מלאה מה עושים?

ניתן לנסות טיפול בחסם אלפא כפי שהאורולוג שלך המליץ ולראות אם יש שיפור

30/01/2019 | 10:18 | מאת: אנונימי

ואם יש שיפור? מה זה אומר? האם אצטרך לקחת את התרופה כל החיים? האם זה אפשרי? האם זה מאשש את העובדה שזה קשור לערמונית?

מנהלי פורום אורולוגיה