דם בזרע וכעת צבע חום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/01/2019 | 00:37 | מאת: אליהו

שלום רב, בן 47, לפני שבועיים בערך הופיעה כמות דם אדום די גדולה בזרע, מאז מספר פעמים יש הרבה פחות והצבע הוא חום ולא אדום. בדיקות דם כולל PSA, בדיקת שתן יצאו תקינות (PSA 1.22) ואין דם בשתן. חוץ מזה אין תלונה אחרת. רופאת המשפחה אומרת שזה כנראה כלי דם שהתפוצץ. התור לאורולוג רק בעוד שלוש שבועות- האם הדבר דחוף יותר? האם עצם זה שאין דם אדום אומר שיש ריפוי או שזה יכול להימשך זמן רב, העירוב הקל של צבע חום בזרע?

דם בשתן לרוב אינו מסוכן, אין סיבה להילחץ, לוקח לצבע מספר שבועות להשתנות (ספיגה של הדם לוקחת הרבה מאד זמן בזרע)

מנהלי פורום אורולוגיה