הידרונפרוזיס בכליה ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/01/2019 | 22:58 | מאת: אא

ביצעתי לפני כחודש אולטראסאונד ולאחר מכן ct לאגן. ולהלן התוצאות: בכליה ימנית הודגם הידרונפרוזיס עם הרחבה של אגן הכליה והגביעים לא זוהו אבנים במערכת המאספת של כליה שמאל. ייתכן ומדובר על upj אסטנוזיס. מה האבחנה אומרת? מה עליי לעשות? הטם לבצע ניתוח להסרת החסימה? האם רק המשך מעקב? הרופא הפנה אותי לביצוע mri ואורולוג.

רצוי לבצע מיפוי כליות DTPA עם פוסיד או MAG3 אין סיבה ללחץ, אם זו האבחנה מדובר בפגם מולד ולרוב לא מסוכן

מנהלי פורום אורולוגיה