פרוסטטיטיס כרוני שלא משתפר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/01/2019 | 05:59 | מאת: Momo

אובחן אצלי פרוסטטיטיס כרוני, סובל מכאבים משמעותיים ברצפת האגן ובאנוס. בחיים לא קיימת סקס אנלי או משהו כזה. בדיקות std תקינות וגם תרבית שתן שלילית. הכל הופיעה בסמוך לכניסה לזוגיות חדשה שהיה מין רגיל מוגן ומין אורלי לא מוגן. נכון להיום נוטל פרמיקסין ועשיתי מספר סבבים עם אנטיביוטיקה כמו רצופין cipro דספטיל. כל זה ללא הטבה מספקת, כמו כן בצעתי טיפול של עיסוי ערמונית וגלי הלם. בשורה התחתונה עדיין סובל מכאבים משמעותיים שלא מרפים ממני. השאלה היא כזאת.... אם לבן אדם המצב הזה כל כך נמאס והוא מוכן לקחת את הסיכון בניתוח להסרת הערמונית והוא מבין שיש לזה השלחות על יכולת אחזקת שתן ופגיעה בפוטנציה ואי יכולת להביא ילדים לעולם. ועדיין רוצה לנסות את זה כמוצא אחרון... האים יש רופא שיכול לעשות את הניתוח הזה בעקבות סוג כזה של אבחנה

תלוי בופא, אבל לרוב לא מקובל לכרות את הערמונית בגלל מצב דלקתי כרוני

מנהלי פורום אורולוגיה