דלקת בשתןיייייייייייי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/12/2018 | 13:40 | מאת: ליאת

עברתי לפני שלושה שבועות ריסוק להוצאת אבן חוסמת בשופכן. בתרבית שתן Urine culture ...צמיחה של Bact.count 1 isolate 50,000CFU/ml. מה זה אומר יש באמת רשימת תרופות שיש להם יותר רגישות . גם לפני 3 שנים היו לי אבנים . השאלה השנייה מה אומרת התוצאה. איך אני אמורה למנוע את המשך האבנים (סבלתי מעודף סידן בשתן ובדם הרבה זמן) כרגע תקין בגלל טיפול ביולוגי. הרופא אמר לי לבדוק את הרכב האבן אבל קופח אמרו שהם לא בודקים אני לא יודעת למי לפנות. לתשובתך אודה

כל קופות החולים אמורות לאפשר בדיקת הרכב אבן, אנא התעקשי ופני לרופא מחוזי לגבי החיידק רצוי טיפול אנטיביןוטי

11/12/2018 | 13:54 | מאת: ליאת

תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה