דלקת ביותרת האשך - חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/11/2018 | 16:18 | מאת: ש

שלום רב, אני בן 25 וסובל כבר תקופה ארוכה מאוד (שנים) מכאבים ורגישות קבועים באשך ימין, שמתבטאים בתחושה של מעין דקירות + נפיחות. יש לציין שהכאבים מקרינים פעמים רבות גם לאזור הבטן התחתונה באותו הצד. לפני מספר ימים ביקרתי אצל אורולוג שמבדיקה ידנית בלבד איבחן שמדובר בדלקת יותרת האשך וקבע טיפול אנטיביוטי (2 סוגי אנטיביוטיקה) למשך 10 ימים. בתגובה לשאלתי, טען שאכן יכולה להתקיים במשך שנים רבות ללא טיפול מתאים - האם אכן כך הדבר? האם לא היה מוטב שישלח לבדיקת אולטראסאונד ליתר ביטחון? האם ייתכן שמדובר במשהו אחר כמו תסביב אשך או חלילה משהו חמור מכך? אודה לחוות דעתך בנושא, תודה.

13/11/2018 | 16:21 | מאת: ש

דבר נוסף, אחרי כמה ימים אמורים להבחין בשינוי ברגישות באזור?

כאבים כרוניים באשך זה דבר שכיח, עם זאת רצוי זהירות ובהחלט יש מקום לביקת US

מנהלי פורום אורולוגיה