דקירות בקצה הפין לאורך היום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/11/2018 | 17:58 | מאת: שרון

שלום, בן 23. מזה שנה וחצי כאבים לאחר מתן שתן (לא בהמלכו לרוב). הכאב מתבטא ב: 1. טיפות לאחר מתן שתן- בעיקר במעבר מעמידה לישיבה (גם חצי שעה לאחר השתן)- מלווה בצריבה/דקירה. 2. בעת ניעור הפין לאחר ההשתנה- ישנו כאב לאורך הפין ואף תחושת צריבה. 3. כאב בחלק שבין הפין לבטן התחתונה- תחושה של שריר תפוס, שמקרין לקצה הפין, לאשכים ולרגליים. 4. כאב ממשוך בקצה הפין- בדומה לשריר תפוס ברגל (הכאב המשמעותי). 5. לעיתים החלק העליון של הפין שורף מאוד. בזמן ההשתנה הזרם בסדר, אך ככל שזמן ההשתנה עובר ישנו כאב בבטן התחתונה. בדיקות דם, שתן, STD, בדיקה אצל רופא עור, CT אבנים, שארית שתן, גודל ערמונית- הכל תקין. פיזיותרפיסט רצפת אגן אמר שלא נתקל בדבר כזה מעולם אבל אולי מדובר בחיסור איזון בשרירי רצפת האגן. אני שותה 1.5-2 ליטר ביום. משתין 4-6 פעמים ביום. הייתי ספורטאי, אך מזה שנתיים הפסקתי בגלל הכאבים. הכאב מגיע בגלים... יש ימים טובים יותר ויש טובים פחות. עברתי הרחבת שופכה בחודש מרץ האחרון- האורולוגים הרימו ידיים. הכאב מרגיש כמו כאפה שחבר צריך להחזיר לך אבל אין לך מושג מתי זה יקרה- זה תמיד מפתיע אותך ויושב בראש... אני סובל מאוד, מיואש שבגילי הצעיר אני עובר משהו כזה... אשמח להבין מה קורה וכיצד אוכל להקל על הכאבים האלה. תודה.

10/11/2018 | 22:04 | מאת: AVI

אני לא רופא, אבל אולי יצא לך לבדוק כיוון של דלקת ערמונית?

11/11/2018 | 13:58 | מאת: שרון

עשיתי את כל בדיקות השתן שניתן להעלות על הדעת- יצאו תקינות. בבדיקת US דרכי שתן הערמונית היא במשקל 10 גרם. כל האורולוגים שראיתי לא סברו שיש סיבה לחשוב שיש דלקת כזו, בעיקר בגלל גילי הצעיר... בעיקר מטריד אותי עצם תחושת "שריר תפוס בפין", יציאת טיפות שתן במעבר מעמידה לישיבה (גם לאחר חצי שעה מההשתנה) והדקירות בקצה הפין.

בעיה קשה, אין תרונות קסם

13/11/2018 | 13:14 | מאת: שרון

ופתרונות אחרים/דרכים להקל על המצב?

21/11/2018 | 19:35 | מאת: לא רופא

יציאת טיפות שתן מהפין חצי שעה לאחר ההשתנה מצביעות בסבירות גבוהה על היצרות של השופכה. מציע לבדוק את העניין עם אורולוג המתמחה בהיצרויות. ייתכן שהוא ימליץ על ציסטוסקופיה או אורתרוגרפיה רטרוגרדית.

אכן בעיה מטרידה, לא תמיד פתירה בקלות יש לשלול מספר ממצאים ובאם אין עדות לבעיה ברורה לעיתים יש להסתפק בנוגדי כאבים

15/04/2019 | 17:34 | מאת: מלאך לשרון - תקשיב לי זה נדיר אבל

זו דלקת חיידקית בערמונית שלא מגיבה לבדיקת תרבית תבקש 11 יום של ציפורדקס ותראה נפלאות

15/04/2019 | 17:44 | מאת: שרון

זה מניסיון אישי?

18/04/2019 | 20:37 | מאת: ראני

נראה שיש לי אותם תסמינים האם ציפורדקס עזר?

03/09/2019 | 19:07 | מאת: אלי

האם מצאו משהו בסוף? אני סובל גם בדיוק מאותם התסמינים כבר מספר חודשים, ולא מצאו כלום

04/07/2020 | 13:35 | מאת: יונתן

אני בן 31 וסובל מאותה בעיה האם מישהו מצאה את הבעיה? אם כן בבקשה ליצור איתי קשר.

04/07/2020 | 15:53 | מאת: שרון

הפתרון שאני מצאתי זה דיקור סיני. טני עושה אותו דרך כללית רפואה משלימה. התחלתי עם טיפול פעם בשבועיים. עכשיו עושה טיפול פעם בחודשיים. המצב הרבה הרבה יותר טוב. ממליץ לנסות- לי זה עוזר.

10/09/2022 | 23:02 | מאת: מודאג

היי, האם עבר לך? אם כן, איך?

מנהלי פורום אורולוגיה