דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/05/2018 | 22:53 | מאת: משה

שלום, אני בן 40. לפני שנתיים הרגשתי כאב קל יחסית בקצה הפין בעת זיקפה. הלכתי לאורולוג שנתן לי אנטיביוטיקה אזניל שעלי לקחת רק פעם אחת או פעמים בלבד! (ולא טיפול של מספר ימים כמו שנותנים בדר"כ. אפילו הרוקח לא האמין..) לפני כחודשיים התחילה תופעה שכמה שעות אחרי שאני גומר מתחיל לי כאב בפין שנמשך אפילו יום או יומיים. כשפניתי לאותו אורולוג הוא אמר שזו כנראה דלקת בערמונית ורשם לי PERMIXON 160MG וליתר ביטחון שלח אותי לבדיקת שתן שיצאה ללא תוצאות חריגות. מאז אני מרגיש שהמצב אפילו קצת החמיר (לא לקחתי את הכדורים הנל) שאלתי היא האם האבחנה שמדובר בדלקת ערמונית כרונית ללא מתן אנטיביוטיקה לתקופה ארוכה יותר וללא אף בדיקה נוספת היא קבילה ואני צריך להשלים איתה, או שכדאי שאחזור לרופא או אלך לרופא אחר לבירור נוסף? תודה.

מאד קשה לבדוק אם יש דלקת כרונית בערמונית, שיטה אחת לבדוק זה לקחת בדיקת שתן לפני בדיקה רקטלית ואחרי בדיקה רקטלית.

מנהלי פורום אורולוגיה