דלקת בערמונית------------

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/05/2018 | 09:27 | מאת: חבר שמנסה לעזור

בוקר טוב חייב לספר לכם אשתדל לקצר לפני שלושה חודשים התחלתי להרגיש כאב באיבר בקצה שלו (מבקש סליחה מהנשים שכאן) זה יכול להטריף בן אדם!!!! סהכ הכל היה תקין אבל מציק בטירוף!!! הגעתי לרופא משפחה שהפנה לאורולוג האורולוג קבע לאחר בדיקה (ערמונית מוגדלת שפירה כדורים לחודש משהו על בסיס טבעי) התחלתי לשתות שום כלום התחילו בעיות בשתן קצת תכיפות קצת דחיפות. חזרתי לרופא משפחה. בדיקות דם תרביות בדיקות למחלות מין אולטרה סאונד כליות שלפוחית שתן ערמונית בקיצור סרט של המתנות בדיקות תוצאות אחסוך מכם את כל סיפורי הבלהות והלילות.... סיוט חודשים בסרט!!! הגעתי לאחד האורולוגים הטובים ביותר פרטי!!! הבן אדם קבע "חבר יקר ערמונית מוגדלת של גילאי חמישים כנראה גם מתח נפשי והנה אין מה לעשות תתחיל כדורים.. אמרתי סבבה אם כדורים פותרים את הסיוט אני בפנים!!! קניתי את הכדורים - קראתי תופעות לוואי התבאסתי אש!!! מסתבר שהמון לוקחים אותם לערמונית מוגדלת שיש בעיות בשתן העניין הוא שאתה לא אמור לפלוט זרע בגמירה..... "ולאן זה הולך או משפריץ" אני שואל? זה חוזר לשלפוחית ויוצא אחר כך עם השתן עונה רופא אורולוג אחר... אני מת!!!! מחליט לאורולוג אחר! שוב עם שקית של בן 88 ממתין ב מדיקל סנטר פרופסור 1400 שקל בודק עובר על התוצאות התקינות מסתכל עלי.... רואה חתיך על 190 גובה ואומר לי תשמע אין מה לעשות אומנם הערמונית קטנה בא. ס אבל כנראה לוחצת מלמטה על צינור השתן ולכן התכיפות והדחיפות.... זה טבעי ואתה נלחץ סתם שתי אופציות או שאתה חי ככה כל שעה שתן והרגשת כאב בקצה או הכדורים שהם מצויינים והמון לוקחים אתה נשוי אז אשתך מכירה אותך ומה בסהכ התופעות לא משהו דרמטי... חזרתי הבייתה שלוש חודשים בלי תוצאה מתתתתתתתתתתתת בדרך נכנסתי לבית מרקחת פרטי אשתי ביקשה אקמול עומד רוקח בן 65/70 מתגלגלת שיחה ואני מספר לו והוא שואל אותי לגבי ההשתנה ואומר לי תשמע לך תנסה אנטיביוטיקה ציפורדקס לשבועיים ישנם חיידקים שלא מוצאים בתרביות ובמעבדה והם יושבים בערמונית ועושים את זה מה אכפת לך תנסה.... עם אור בעיניים למחרת בבוקר מתחנן לרופא משפחה התחלתי... תוך יומיים הרגשתי שיפור תוך ארבעה ימים הרגשתי עף בסוף הטיפול הרגשתי שכמעט הסתיים סופית ועכשיו זה רק, סיפטומים שאריות של הדלקת שתחלוף עוד, שבועיים שלושה והחיידק הושמד!!! כותב לכם שתנסו כל אל תוותרו מה שפרופסורים ורופאים מומחים ובדיקות לא עלו, רוקח אחד פתר אותי מסיוט מתמשך שבוע טוב מאושר עד לגג

למרות הסיפור האופטימי, בספרות, ולרוב, לדלקת ערמונית כרונית אבקטריאלית יש הטבה מועטה עם טיפול באנטיביוטיקה

11/10/2020 | 16:48 | מאת: איציק

אשמח לדבר איתך בבקשה חווה בעיה דומה , למעלה משנה אף אורולוג לא נתן לי פיתרון מרגיש מיואש

08/12/2021 | 20:44 | מאת: חבר שמנסה לעזור

היי איציק במקרה הגעתי שוב לכאן שלח מייל עם נייד ואצור איתך קשר [email protected]

22/11/2023 | 12:20 | מאת: משה

תודה רבה על השיתוף, אודה לך לפרט יותר על תקוםת נטילת האנטיביוטיקה ? האם זה חסר אחר כך ?

מנהלי פורום אורולוגיה