טמסולין 0.4 או פרימקסון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/04/2018 | 19:54 | מאת: יעקב גלבוע

דר שלום בן 52 בבדיקות א. ס ערמונית 15 סמ"ק כליות שלפוחית תרביות pcr הכל תקין נשלחתי לבירור בעקבות כאב מידי פעם בפין וטפטוף בסוף השתן אורולוג אחד נתן פרמיקסון לחודש ואורלוג אחר נתן טמסולין 0.4 אני מבולבל ממש כי אחרי חודש עם פרמיקסון היה שיפור האם אפשר להמשיך?

אני מנסה בפורום הזה לתת תשובות מבוססות מדע, םרמיקסון אינו תרופה, לא נמכר כתרופה ולא עבר מבחנים מדעיים כתרופה. לאור הכתוב, אני, כרופא אורולוג, לא רושם למטופלים שלי את התוסף מזון הזה.

מנהלי פורום אורולוגיה