כאבים מוזרים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/07/2017 | 14:41 | מאת: שלומי

שלום הייתי עם גבס גדול ביד במשך כחודש..נחתי הרבה במיטה בבית היו 10 ימים של כאבים כרוניים באשכים לאחר ניתוח שביצעתי ביד והורדת הגבס היו כאבים לעיתים יחסית קרובות באשכים ביצעתי בדיקה אצל רופא משפחה ונודע לי שאין סימן לכלום אבל ביקש לעשות אולטרסאונד אשכים(עדיין לא ביצעתי) עכשיו הכאבים עדיין תופסים אותי לעיתים רחוקות לדעתך יש משהו שלא תקין?

אין קשר ברור בין ניתוח ביד לאשכים. אם אין ממצא במישוש יתכן ובדיקת US מיותרת

מנהלי פורום אורולוגיה