שימוש בתרופות חוסמי אלפא לתופעות לוואי שלהם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/07/2017 | 16:13 | מאת: יוסי

היי אני סובל מכיס שתן עם טראבקולציה קשה דיברטיקול בדופן השמאלי מדובר על hyperreflexic neurogenic bladder לאחר דלקת כרום המוח ועמוד שדרה הומלץ לי חוסמי אלפא בגלל שאמרתי שאני רוצה להביא ילד ניתנה לי תרופה קסטרל 5 מג ולא תרופה אחרת ותרופת בשם ספסמקס spasmex האם התרופות האלה לא גורמות לשפיכה אחורית או לאין אונות כי רופא בזמנו אמר לי שלפחות קסטרל גורמת לשפיכה לאחור??

קסטרל עלול לגרום לשפיכה רטרוגרדית ניתן לשקול להמיר ל- MIRABEGRON

מנהלי פורום אורולוגיה