דחיפות במתן שתן לאחר נטילה ממושכת של אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/06/2017 | 16:37 | מאת: יפית

שלום ד״ר, לאחר ניתוח ( כריתה שד ושחזור) וזיהום בעקבותיו נטלתי בחודש וחצי האחרונים ריכוז עצום של אנטביוטיקה : בבית ( אוגמנטין +צפרודקס) .ובמהלך אשפוז של כ8 ימים ( טזוצין+ונקומיצין+פלג׳יל). בשבועיים האחרונים אני סובלת מדחיפות במתן שתן, זרימת שתן איטית..בדיקת שתן ותרבית ( תוך כדי נטילת אנטביוטיקה ) הראתה שאין דלקת. בבדיקה גניקולוגית נמצאה פטריה ונטלתי כדור פלוקזול. עדיין סובלת.. האם יתכן ואני סובלת מפטריה בדרכי השתן? האם בדיקת תרבית שתן שגרתית יכולה לזהות זאת? אודה להמלצתך

לאחר נטילץ אנטיביוטיקה ממושכת הסיכון לפטרת של הנרתיק עולה. ניתן להשתמש באגיסטן בנרתיק

מנהלי פורום אורולוגיה