שלפוחית ביישנית, תכיפות במתן שתן וזרם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/02/2016 | 18:51 | מאת: אנונימי

שלום רב, בן 26, סובל כבר מעל 10 שנים מהתופעה הנקראת שלפוחית ביישנית, מטפל בגורמים הנפשיים של הבעיה אצל פסיכולוג והגעתי לשיפור מה במצב. בעקבות הבעיה (לא ברור לי אם הגורם נפשי או פיזי) אני מתקשה להתאפק לפרקי זמן ארוכים יחסית שאמורים להיות בגדר הנורמלי לדעתי (מעל שעתיים וחצי) וגם הזרם שלי תמיד מאוד חלש. אני רוצה ללכת להתייעץ עם אורולוג אבל מפחד שהוא לא יבין את הבעיה וישלח אותי חזרה לפסיכולוג (הייתה לי התנסות עם אורולוג כזה בעבר) יש טעם להתייעץ עם אורולוג? איך אוכל למצוא מישהו שמכיר את הבעיה?

בהחלט יש מקום להיוועץ עם נוירואורולוג ויש מקום לשקול טיפול תרופתי ואימון השלפוחית בנוסף לסיוע לו אתה זוכה כעת

02/02/2016 | 12:07 | מאת: אנונימי

מכיר נוירולוג ואורולוג אבל את המונח הזה עוד לא שמעתי, מטופל בתרופות פסיכיאטריות (נוגדי חרדה SSRI) לזה התכוונת כטיפול תרופתי או שהתכוונת לטיפול תרופתי של אורולוג?

מנהלי פורום אורולוגיה