חוסר יכולת להחדיר קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/03/2017 | 10:08 | מאת: יונית

שלום, לבן זוגי אצירת שתן, לא לגמרי ברורה הסיבה, כנראה בעקבות ערמונית מוגדלת, (נעשה אולטרסאונד), הוא צבר שתן 400 סמ"ק , ערמונית 75 ג', psa0.91. ביקרנו במיון אך לא ניתן היה להחדיר את הקטטר עקב כאב בלתי נסבל. השתחררנו מבלי שהוחדר הקטטר. רציתי לשאול איך ניתן בכל זאת לעזור לו ולהחדיר את הקטטר בהרדמה או אלחוש חזק מאוד? (האלחוש שניתן לו לא עזר ואף הכאיב לו יותר). נואשים מאוד. אנא עזרתך.

הכנסת קטטר איננה פעולה מאד כואבת, אם האדון סובל מאד ניתן לקחת טיפול אנלגטי לפני הפעולה

מנהלי פורום אורולוגיה