פרוסטטה - סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/03/2017 | 17:24 | מאת: אבי

אני לאחר הקפאה ולאחר מכן גם ניתוח לכריתת כל הפרוסטטה (לא הסכמתי ולכן לא קיבלתי כל טיפול מעבר לזה) - לאחר כריתת הפרוסטטה ה-PSA עם השנים המשיך לעלות והגיע ל-40. לאחרונה הסכמתי להתחיל טיפול הורמונלי - זריקה אחת ל-3 חודשים וכדורים כל יום. שיפור מיידי חשתי - הכאב נעלם, השתן זורם טוב יותר, יכולת להתאפק טובה יותר ותחושת החוסר נוחות נעלמה. נתבקשתי אחר חודש מקבלת הזריקה לעשות בדיקה ואני רואה שה-PSA ירד ל-1. מה זה אומר? איך להמשיך? תודה רבה ובריאות טובה.

צריך להמשיך מעקב אצל אורולוג אונקולוג, לעיתים יש מקום לכמוטרפיה, רצוי להוסיף טיפול לעצמות. יש הרבה מה לעשות ולכן רצוי מעקב אצל מומחה לתחום

מנהלי פורום אורולוגיה