ערמונית מוגדלת, אפשרויות טיפול.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/03/2017 | 15:34 | מאת: גרי

שלום. אני בן 60. נוטל דואודרט מזה כשנה. לפני תרופה זו נטלתי טומסוליסין כ-10 שנים, ונפח הערמונית היה כ 50 סמק. כיום הינו כ 25 סמק אך התסמינים של תכיפות במתן שתן וזרם שתן חלש עדיין ממשיכים. מה האפשרויות העומדות בפני כדי לפתור בעיות אלו ? האם רק ניתוח ואם כן אז איזה ? תודה.

ניתן עדיין לטפל בתרופות נוספות דוגמת סיאליס יומי או אנטיכולינרגים לתכיפות. ערמונית קטנה כמו שלך ניתן להסיר בגישה תוך שופכתית, הניתוח הכי ותיק והכי יעיל - TURP ניתוח נוסף שנמצא יעיל זה נידוף בעזרת לייזר ירוק

מנהלי פורום אורולוגיה