שתי שאלות. חלבונים ובדיקות דם.

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/09/2016 | 17:41 | מאת: נורית

כמה זמן לאחר ניתוח צריך לעשות בדיקות דם. סוכר אני בודקת כל יום. ולשמחתי הוא ירד באופן משמעותי. אך היות ואני אוכלת הרבה חלבונים, והפסקתי לקחת כדורים לכולסטרול (שהיה מאוזן עם כדורים לפני הניתוח) אזי קצת מודאגת. אני חודש וחצי אחרי ניתוח. כמו כן, (הביקור שלי אצל דיאטיקנית רק בעוד 10 יומים), ברצוני לדעת כמה חלבונים אני אמורה לאכול ביום? כמה סידן (נדמה לי לפחות 600 והשאר בתוסף) וכמה קלוריות. תודה

כ 3-4 חודשים עושים בדיקות דם,לגבי שינוי התרופות ,יש לגשת לרופא המשפחה. ביקורת דייטנית להמשך הדרכה והתקדמות בכלכלה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים