התלבטות בין: אנדוברייר / ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/09/2016 | 17:13 | מאת: מוטי

שלום רב, אני בן 48, גובה 1.7 מ', שוקל 123 ק"ג, בעברי נסיונות רבים לירידה במשקל (ירדתי ועליתי בחזרה), סובל מל.ד, שומנים בדם, סוכרת לא מאוזנת, מעשן כ - 5 סיגריות ביום, עם אבנים מרובות בכיס המרה וכבד שומני. ברור לי שלא אוכל להמשיך כך לאורך זמן ואני חייב לבצע פעולה דרסטית, אני מתלבט בין ניתוח בריאטרי לאנדוברייר. אשמח לשמוע המלצות.

נראה לי שאתה צריך טיפול יסודי ורציני,זה לא לפורום,תבחר לך כירורג בריאטרי ותתקדם!!! בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים