תחליף לארקוקסיה או אנטי דלקתי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/07/2016 | 22:56 | מאת: מריוס

לפני 3 ימים עברתי ניתוח שרוול , הכל בסדר למעט זה שחזרתי הביתה עם כאבי גב נוראיים , אני סובל מפריצת דיסק . לאחר הניתוח הבנתי כי התרופות שבהן השתמשתי לגב : אטופן , ארקוקסיה לא אוכל להשתמש לפחות חצי שנה . האם אתה יודע על תחליף אנטי דלקתי שאינו פוגע בקיבה ? הכירורג אמר להתיעץ עם אורטופד; האורטופד נבהל ואמר לי שהכירורג צריך להחליט מה מותר . ובינתיים אני חצי משותק . האם יש לך המלצה ?

אתה יכול לקחת את התרופות שלך אטופן או ארוקוקסיה....רק תיקח עוד פעמיים LOSEC או OMEPRADEX 20 MG פעמיים ביום כדי להגן על הקיבה... תרגיש בטוב.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים