שאלה לפני הניתוח - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/05/2016 | 22:47 | מאת: יוליה

שלום! אני עומדת לפני ניתוח השרוול ובאופן טבעי קצת חוששת לתופעות לוואי אפשריות. ספציפית מטריד אותי העניין של חולשה. עד כמה זה נפוץ שהבן אדם אחרי ניתוח מרגיש חלש ולמשל חש סחרחורות כל הזמן ולא יכול לעשות פעילות גופנית ולנהל אורך חיים פעיל? בתור בן אדם שבדרך כלל עם המון אנרגיה, היבט זה מאוד מטריד אותי.. אשמח לתשובה גם אם היא משוערת. תודה

בדרך כלל כולם מסתדרים,סביר ביותר. לאחר הניתוח,את אמורה לקבל הדרכה דייטנית שתקל עלייך .

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים